Please translate to your language.

SX1DI SPECIAL CALLSIGN (AWARD)

The Greek department of the «Fifth Ocean International Ham Aviator’s Club» will conduct this activity during 1 to 31 March 2020. The days are dedicated to the world wide known Greek Myth of Daedalus and Icarus. We are going to offer a free diploma via hamlog.ru with only 2 contacts. QSL cards via: e-QSL, HAMLOG.ru, QRZCQ.com, QRZ.com, CLUBLOG.org,  DCL.darc.de
For the rules, please visit the link: Rules of the award 

Μετά την έγκρισή που λάβαμε από το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου, το ειδικό διακριτικό κλήσης SX1DI θα είναι στον αέρα καθ’ όλη τη διάρκεια του Μάρτη του 2020.  
Το Ελληνικό τμήμα του 5th Ocean Club -το οποίο εκπροσωπείται στη χώρα μας από τους Γιώργο Πετράκη (SV1GGF) και Πολύδωρο Σταυρόπουλο (SV1AHH)- οργανώνει διαγωνισμό αφιερωμένο στο μύθο του Δαίδαλου και Ίκαρου. Το θέμα του event επιλέχθηκε λόγω της σχετικότητας που υπάρχει με το 5th Ocean Club που όλα τα μέλη του είναι ιπτάμενοι.
Το ειδικό αυτό διακριτικό SX1DI θα είναι στον αέρα για ένα μήνα, από 1η έως 31η Μαρτίου 2020. Θα απονεμηθεί δωρεάν ψηφιακό αναμνηστικό βραβείο από την πλατφόρμα του 5th Ocean Club που βρίσκεται στο link: https://aviaham.hamlog.ru/diplom/
Απαιτούνται μόνο δύο επαφές σε διαφορετικές μπάντες ή στην ίδια μπάντα με διαφορετική διαμόρφωση. Θα εκπέμψουμε σε όλες τις μπάντες, με όλες τις διαμορφώσεις.
Ο διεθνής κανονισμός που θα διέπει το διαγωνισμό έχει αναρτηθεί σε μορφή pdf στη διεύθυνση :
Ευχαριστούμε πολύ το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου για την έγκριση και την Α.Π.Υ. Πειραιά επίσης όλους τους συναδέλφους ραδιοερασιτέχνες για την υποστήριξη στον εν λόγω διαγωνισμό που διοργανώνεται από το Ελληνικό τμήμα του διεθνούς 5th Ocean Club.
We would like to Thank Dmitry R2AJ for the nice design of diploma and QSL card.