Please translate to your language.

GB100BM Celebrating 100 Years of Bentley Motors

Οι Βρετανοί ραδιοερασιτέχνες γιορτάζοντας τα 100 χρόνια της Bentley Motors σχεδίασαν και εφάρμοσαν διαγωνισμό με το σταθμό GB100BM.
Η Blogger στάθηκε τυχερή και έκανε επαφή με τον ειδικό αυτό σταθμό στα 17 μέτρα με μορσικό χειριστήριο στις 13/7/2019. Παρατίθεται η κάρτα που λάβαμε.

Ο σταθμός λειτουργεί από μέλη του South Cheshire ARS στα βραχέα (80m - 2m SSB, CW, FM και Data) από την 1η Ιουλίου έως τις 28 Ιουλίου 2019. Οι ραδιοερασιτέχνες που θα έρθουν σε επαφή μαζί τους θα λάβουν ως βραβείο μία πολύχρωμη αναμνηστική (QSL) υψηλής ανάλυσης που θα δείχνει μερικά από τα αυτοκίνητα που έχουν παραχθεί μέχρι σήμερα.
Στις 10 Ιουλίου 2019, η Bentley έφτασε τα 100 της χρόνια «ζωής», ένα επίτευγμα που αξίζει τον κόπο να γιορτάσουν. Από το πρώτο πρωτότυπο που κατασκευάστηκε στην Αγγλία  το 1919 μέχρι τα σημερινά πανίσχυρα και πανάκριβα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο, η Bentley έχει μεταμορφώσει το προσωπικότητα της οδήγησης.
Από τα αρχικά αυτοκίνητα των τριών λίτρων μέχρι τα απίστευτα δυνατά και εκλεπτυσμένα αυτοκίνητα της σύγχρονης εποχής, τα εξαιρετικά αυτοκίνητα Bentley έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από ανθρώπους με μεράκι. Σήμερα, κάθε αυτοκίνητο κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Bentley στο Crewe, στη βορειοδυτική Αγγλία, από μια ομάδα 4.000 άριστα εξειδικευμένων ανδρών και γυναικών.
Ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία που μας δόθηκε να γνωρίσουμε τα μοντέλα της Bentley και βέβαια οφείλουμε να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους συναδέλφους ραδιοερασιτέχνες για την άψογη οργάνωση του διαγωνισμού.